NY FORESTILLING!

OM

FORESTILLINGEN

EN SCI-FI FORESTILLING OM SORG

 

I forestillingen HELBREDELSEN befinder vi os i en fremtid, hvor teknologiske landvindinger har givet lægevidenskaben helt nye muligheder, og sorgen er en sygdom, der for længst er blevet udryddet. Derfor vækker det stor opsigt da den 11-årige pige Emilie, der lige har mistet sin far, ikke straks ser ud til at komme til sig selv og opføre sig normalt igen.

 

To læger går derfor sammen med publikum i gang med en omfattende helbredelsesproces, hvor de retter og sletter Emilies minder. Men der er noget i processen, der går galt: Den ellers rutineprægede opgave ændrer sig, da Emilies minder vækker en sælsom følelse i én af lægerne.

 

EN FORESTILLING I KARANTÆNE

Igennem forestillingen bliver publikum helt konkret sat i karantæne i Teater Uden Vægges eget karantænetelt. Herinde bliver publikum, gennem animerede videoprojektioner på teltets vægge, taget med på en fremtidsrejse ind i Emilies sind og minder.

 

SKAL VI FJERNE SORG

Helbredelsen er en forestilling, der stiller spørgsmålstegn ved hvad det vil sige at sørge. Gennem forestillingen ønsker vi at åbne op for refleksioner og snakke omkring, hvordan vi i dag forholder os til sorg. Er det noget vi tør spørge ind til? Er det noget vi ønsker, skal have en plads i vores samfund, eller ville vi fjerne sorgen hvis vi kunne?

 

Forestillingen er udarbejdet på baggrund af interviews med børn og unge, der har mistet en forælder.

 

Tak til: Børn unge og sorg, psykolog Susanne Svane, Klovborg Skole, Infektionsmedicinsk afdeling Hvidovre Hospital, Teatergruppen Batida og ikke mindst alle de generøse unge mennesker, der har delt deres historier om at møde sorgen med os.

 

GALLERI

GALLERI

OMTALE

VI GLÆDER OS TIL PUBLIKUMSREAKTIONER PÅ VORES SPRITNYE FORESTILLING.

Henrik Holmen

Teater Uden Vægge

Please reload

PRAKTISK

UNDERVISNINGSMATERIALE

ER PÅ VEJ...

UNDERVISNINGSMATERIALE

ER PÅ VEJ...

PRIS EKSKL. MOMS

8 000,- VED 70 PUBLIKUM // 12 500,- FOR TO FORESTILLINGER

REFUSION

GODKENDT - 50% AF PRISEN REFUNDERES

MÅLGRUPPE

FRA 11 ÅR

VARIGHED

45 MIN

LOKALEKRAV

8,5 X 16 X 5 (B X D X H) INKL. PUBLIKUM

KRAV TIL MØRKLÆGNING

JA

NEDTAGNING

60 MIN

OPSTILLING

240 MIN

MANUSKRIPT/DEVISING

HENRIK HOLMEN OG ULLA VEJBY

INSTRUKTØR

HENRIK HOLMEN

MEDVIRKENDE

ULLA VEJBY & HENRIK HOLMEN

Please reload

 
 

Teater Uden Vægge er et turnerende teater, der producerer samtidsrelevante forestillinger for børn, unge og voksne.

 

Vi turnerer i hele landet med vores forestillinger, og møder vores publikum der hvor de er: i fysik-lokalet, gymnastiksalen, aulaen, biblioteket og ind i mellem på det lokale teater.

Vi søger hele tiden at sætte fokus på mødet med publikum, som vi ser som teatrets unikke mulighed. Publikum og skuespillere er derfor altid en del af det samme rum – og publikum bliver inddraget som en del af scenografien i alle vores forestillinger.