top of page

OM

TEATRET

Maria Rejkjær

Maria Rejkjær

Producent/Skuespiller "Diagnose Utilpas"

Henrik Holmen

Henrik Holmen

Instruktør/Skuespiller "Diagnose Utilpas" "Fra Big Bang Til Facebook" "Helbredelsen" Huskunstner: "Den Skabende Skuespiller"

ULLA VEJBY

ULLA VEJBY

Skuespiller "Helbredelsen"

Lærke Engelbrecht

Lærke Engelbrecht

Skuespiller: "Diagnose Utilpas" "Fra Big Bang Til Facebook" Huskunstner: "Den Skabende Skuespiller"

Maria La Cour

Maria La Cour

Skuespiller "Diagnose Utilpas"

Teater Uden Vægge er et turnerende teater, der producerer samtidsrelevante forestillinger for børn, unge og voksne.

 

Vi turnerer i hele landet med vores forestillinger, og møder vores publikum der hvor de er: i fysik-lokalet, gymnastiksalen, aulaen, biblioteket og ind i mellem på det lokale teater.

 

Vi søger hele tiden at sætte fokus på mødet med publikum, som vi ser som teatrets unikke mulighed. Publikum og skuespillere er derfor altid en del af det samme rum – og publikum bliver inddraget som en del af scenografien i alle vores forestillinger.

 

KUNSTNERISKE VISIONER

I Teater Uden Vægge vil vi skabe forestillinger, der udfordrer publikums forventninger til hvad teatret er og kan. Vi eksperimenterer med, hvordan vi kan møde publikum på nye og interessante måder. Hvad sker der eksempelvis, når man spiller for et publikum, der ikke ved, at de skal se teater? Hvad sker der, når skuespillere og elever blandes i klasselokalet? Når et kendt rum forvandles til et teater?

Mødet med publikum er altså fuldstændig essentielt for os. Det er her teatret skiller sig ud fra mange andre medier. I nærværet mellem skuespillere og publikum skabes der unikke øjeblikke, og det er disse øjeblikke vi arbejder for! Vi vil møde publikum på nye overraskende måder - respektfuldt og nysgerrigt.

Det vigtigste for os er at skabe forestillinger, som er relevante for vores publikum og som åbner et rum for genkendelse, refleksion og begejstring. Derfor tager vores processer også altid udgangspunkt i research gennem de målgrupper vi spiller for. Her får vi indblik i, hvad der optager vores publikum og vi arbejder kritisk, kærligt og humoristisk med netop disse tematikker.

Teater Uden Vægge er et teater der hele tiden eksperimenterer med mødet med publikum - ikke for at være eksperimenterende i sig selv, men for at give publikum nogle anderledes og overraskende oplevelser de ikke glemmer!

PROFILER

bottom of page